Ophef na interview Overmars in Telegraaf: ''NOS was verbolgen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei'

Lang duidelijk: ''Die mensen moeten lekker praten wat ze willen''

0
Lang duidelijk: ''Die mensen moeten lekker praten wat ze willen''

Ajax-huurling Noa Lang liet zich zondag in de uitwedstrijd van FC Twente tegen FC Utrecht zien, maar zag zijn spel in Stadion Galgenwaard niet beloond worden met een doelpunt of een assist.

"Ik heb eigenlijk twee keer een assist gegeven, maar het was twee keer buitenspel. Dat is zonde", zegt Lang voor de camera van Voetbalzone. "Ik moet zelf ook weer scoren, maar was een paar keer slordig. Ik ben niet tevreden."

De FC Twente-supporters hebben Lang al in hun armen gesloten. "Ik ben positief opgevangen", beaamt hij. "Dat waardeer ik. Dan hoop je ze doelpunten en assists terug te geven, maar het mocht vandaag weer niet zo zijn. Ik denk dat het pech was. Wat heb je daarvoor nodig? Zeg het maar. Ik heb geen idee, gewoon zo doorgaan. Dan komt het wel goed. Maar mijn rendement moet omhoog."

Lang heeft nog een contract tot medio 2021 bij Ajax, maar weet niet wat zijn toekomst brengt. "Ik focus me op FC Twente en daarna zie ik wel verder. Mijn hoofd is bij FC Twente en ik wil het seizoen hier zo goed mogelijk afsluiten", aldus de aanvaller, die vaak via social media vaak kritiek krijgt over zijn manier van praten.

"Die mensen moeten lekker praten wat ze willen", reageert Lang. "Dat interesseert me vrij weinig. Ik ben zoals ik ben: je mag me of je mag me niet. Van die mensen lig ik echt niet wakker."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›