Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in''

0
''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in''

Ryan Babel speelde zondagmiddag een matige wedstrijd voor Ajax tegen Heracles Almelo. De huurling van Galatasaray hoopt snel het verschil te kunnen maken.

"Het is nog niet wat ik kan laten zien, helaas, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat nog wel komt", zegt Babel tegen FOX Sports. "Je moet je aanpassen aan de positie waar je neer wordt gezet. Ik kan in principe overal spelen, maar het is per wedstrijd net even anders. Het hangt er ook vanaf hoe de tegenstander speelt. Daar heb je mee te maken. Waar ik het liefste speel? Maakt niet uit."

Heel Ajax had het lastig tegen Heracles Almelo, maar Babel wijst niet naar ploeggenoten. "In de wedstrijden waarin we punten hebben laten liggen speelden we als groep niet lekker, dat maakt het ook voor mij moeilijker, maar ik zoek het altijd bij mezelf. Ik raak niet in de war, absoluut niet", aldus Babel.

"Het zat niet mee", vervolgt de aanvaller. "We speelden niet goed, maar kregen toch best wat kansen. Je maakt ze helaas niet en dan krijg je tegen het einde van de wedstrijd ineens de goal tegen. Dat is heel zuur."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›