Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

''Van de Beek zou honderd procent slagen bij Real Madrid''

0
''Van de Beek zou honderd procent slagen bij Real Madrid''

René van der Gijp verwacht dat Donny van de Beek het goed gaat doen bij Real Madrid, als de Ajacied komende zomer de overstap naar de Spaanse topclub gaat maken.

"Van de Beek maakt ook in Spanje twaalf doelpunten, daar ben ik van overtuigd. Hij zou honderd procent slagen bij Real Madrid", zegt Van der Gijp bij Veronica. Volgens de analist speelt Van de Beek anders dan de huidige middenvelders van Real Madrid.

"Ik denk wel dat het lekker is dat je een speler hebt die meters maakt in de diepte", meent hij. "De meeste middenvelders die zij nu hebben, Modric, Kroos, Isco, komen namelijk allemaal in de bal. Hij is er eentje die niet in de bal komt, maar in de diepte gaat", aldus Van der Gijp, die weet dat het moeilijk is om te slagen bij Real Madrid.

"Van der Vaart, Sneijder en Robben zijn daar ook mislukt, dus hij moet wel een beetje geluk hebben", beseft hij. "Aan al die Ajax-spelers hangt door dat succesvolle Champions League-jaar daarnaast ook een astronomisch bedrag. Daar kunnen die spelers niets aan doen, maar ze worden wel allemaal te duur verkocht. Daar hebben De Jong en De Ligt ook last van. Dat geldt straks ook voor Van de Beek."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›