Overmars: ''De UEFA heeft ook baat bij die honderden miljoenen'' KNVB volgt na Europese kritiek: ''Streven ernaar om het dan af te ronden'' KNVB heeft nieuws: seizoen mogelijk uitgespeeld in de zomermaanden 'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden''

Getafe dient aanklacht in: ''Ajax een les geleerd op gebied van respect''

0
Getafe dient aanklacht in: ''Ajax een les geleerd op gebied van respect''

Getafe gaat na de uitschakeling van Ajax in de Europa League een aanklacht indienen bij de UEFA. Volgens de Spanjaarden tonen de Amsterdammers geen respect voor de club, het spel en de supporters van Getafe.

"We hebben Ajax een les geleerd", zegt Getafe-directeur Torres tegen Onda Cero. "Niet alleen qua spel, maar ook qua opvoeding en respect. Erik ten Hag, de trainer van Ajax, begon al voor de wedstrijd met provoceren. Je moet je verlies accepteren."

Vooral het Ajax-publiek werd gehekeld. "Er werd met bier en van alles naar de familie van de spelers gegooid. We gaan zeer zeker een klacht bij de UEFA indienen. Dit soort wangedrag mag niet worden getolereerd."

Torres beweert dat het gaat om de familie van Damián Suárez. "We zijn blij met datgene wat op het veld is gebeurd en dat we door zijn naar de volgende ronde, maar de incidenten op de tribune mogen nooit goed worden gekeurd", besluit Suárez.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›