Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

AZ zet knop op voor duel met Ajax: ''Daar hebben we heel veel zin in''

0
AZ zet knop op voor duel met Ajax: ''Daar hebben we heel veel zin in''

AZ is donderdagavond net als Ajax uitgeschakeld in de Europa League. De Alkmaarders verloren met 2-0 van LASK Linz en zijn daardoor klaar in Europa. Volgens Arne Slot is het echter niet moeilijk om er nu zondag weer te staan.

"Helemaal niet zelfs, omdat het een heel belangrijke wedstrijd is. We kunnen er niet te lang bij blijven stilstaan. Het is ook nog een mooie wedstrijd. De nummer één tegen de nummer twee in een volle Johan Cruijff Arena. Daar hebben we heel veel zin in", zegt de jonge oefenmeester op de officiële clubsite.

Slot kan in ieder geval beschikken over een fitte selectie. "We hebben niet hoeven wisselen vanuit blessures dus er is geen aanleiding om pijntjes te verwachten. Het is wel kort dag tot zondag, maar dat zijn de meesten gewend. Misschien één of twee zijn het minder gewend, maar na zondag wordt het ritme ook onderbroken, omdat we uit de Europa League liggen", besluit de trainer van de Alkmaarders.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›