Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Blind emotioneel: ''Dan komen die dingen naar boven''

0
Blind emotioneel: ''Dan komen die dingen naar boven''

Ajax-verdediger Daley Blind maakte een heftige situatie mee de laatste weken. Afgelopen zondag na zijn foutje tegen Cyriel Dessers werd het hem bijna teveel en was hij emotioneel.

"Op het moment dat je één foutje maakt en het even niet gaat zoals je het in je hoofd moet, toen zat ik er even doorheen. Dan komen al die dingen even naar boven: van de beginfase, hoe zwaar het was met je familie, mijn vrouw, in het ziekenhuis... Normaal gesproken staat er volgens mij een iets langere rustperiode voor, maar ik ben in zes of zeven weken teruggekeerd", zegt de verdediger in gesprek met FOX Sports.

Volgens Blind ging het soms te snel in zijn hoofd. "Soms ging het in een sneltreinvaart en stond ik er niet bij stil. Je leeft mee met de dag: als het prima gaat, maar als je dan een foutje maakt dan hakt dat er even in. Dat is misschien de druk die ik mezelf opleg. Op het ene moment twijfel je of je ooit nog topsport kan bedrijven, zes weken later baal je van een foutje die je maakt in een wedstrijd. Zo snel kan het gaan", besluit Blind.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›