''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

''Tadic zei: ik word helemaal gek van het thuiszitten''

0
''Tadic zei: ik word helemaal gek van het thuiszitten''

De hervatting van de Eredivisie kan voor Dusan Tadic niet snel genoeg plaatsvinden. Dat zegt Evgeniy Levchenko, voorzitter van de spelersvakbond VVCS. Toch zijn er ook andere geluiden: niet iedereen wil snel weer voetballen. 

"Ik heb Tadic toevallig vandaag (zondag, red.) gesproken. Die zei: ik word helemaal gek van het thuis zitten. Maar je hebt ook spelers die zeggen: mijn zoontje heeft problemen met zijn longen, ik wil absoluut geen risico nemen. Verschillende geluiden dus", aldus Tadic bij Rondo op Ziggo Sport.

Levchenko overlegt onder meer met de KNVB, maar zegt geen rekening te houden met een snelle competitiehervatting. "Ik denk dat het wel belangrijk dat er op korte termijn wordt beslist: mogen de spelers op het terrein komen en met één of twee spelers gaan trainen?"

Ook hoopt Levchenko op onderlinge solidariteit, nu met name de kleinere clubs het moeilijk krijgen. "Ik vind dat spelers zelf kunnen beslissen hoeveel geld ze kunnen missen in deze tijden. Er is een groot verschil tussen de Eredivisie en de Eerste Divisie", aldus Levchenko. "Je wil ook niet dat kleinere clubs om gaan vallen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›