Ophef na interview Overmars in Telegraaf: ''NOS was verbolgen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei'

Oud-Ajacied keert terug naar China: ''Ben benieuwd wat ik aantref''

0
Oud-Ajacied keert terug naar China: ''Ben benieuwd wat ik aantref''

Terwijl de situatie in Nederland alleen maar slechter wordt door het coronavirus, is dat in China niet het geval. Daar gaat het steeds beter en gaat de competitie ook binnenkort weer hervat worden.

Voormalig SC Cambuur-trainer Stanley Menzo staat op het punt om terug te keren naar het Aziatische land. "Hoe het precies is, weet ik natuurlijk niet maar ik hoor goede verhalen", zegt de 56-jarige oud-international in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ben benieuwd wat ik aantref."

In het Aziatische land zijn al vier dagen op rij geen nieuwe besmettingen vastgesteld. Voor Menzo dus reden genoeg om volgende week terug te gaan naar Peking, waar hij het beloftenelftal van Beijing Guoan traint.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›