''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

'Voetballiefhebbers zeggen abonnement op FOX Sports massaal op'

0
'Voetballiefhebbers zeggen abonnement op FOX Sports massaal op'

Door het coronavirus kan er voorlopig nog lang niet gevoetbald worden en zowel FOX Sports als Ziggo Sport ondervinden daarvan de gevolgen. TotaalTV weet namelijk te melden dat beide betaalzenders kampen met veel opzeggingen. 

"Ook vragen klanten aan providers om teruggave van het abonnementsgeld omdat beloofde sportevenementen niet door de betaalzenders worden uitgezonden", valt te lezen. "Opzeggingen kosten voor betaalzenders altijd geld. Maar in het geval van FOX Sports blijft het inkomstenverlies beperkt."

"Uitgezonderd Ziggo heeft iedere distributeur die de kanalen van FOX Sports aan klanten levert, een overeenkomst getekend waardoor voor iedere klant een vast bedrag per maand – iets meer dan €2,50 – aan de betaalzender betaald moet worden", vervolgt TotaalTV.

"Deze inkomsten dekken het grootste deel van de begroting. Dit is een gegarandeerd deel dat ook bij uitstel van wedstrijden in de Erevisie door distributeurs betaald dient te worden. De verliezen zijn dus minder dan dat Ziggo Sport door opzeggingen van het Totaal-abonnement staat te wachten." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!