''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

Stadionspeaker Feyenoord: ''Denk dat Ajax zich toch weer herstelt''

0
Stadionspeaker Feyenoord: ''Denk dat Ajax zich toch weer herstelt''

Afgelopen zondag zou normaal gesproken De Klassieker plaats gevonden hebben, maar vanwege het coronavirus ging de wedstrijd niet door. Voormalig voetballer Peter Houtman baalt dat de wedstrijd niet door kon gaan.

"Je komt al gauw op clichés, maar het is wel zo: het zijn wedstrijden die zo apart zijn", zo begint Houtman voor de camera van Voetbalprimeur. "Daar leven zowel de spelers van Ajax als Feyenoord echt naar toe. Het is niet voor niets De Klassieker. Het gaat om de wedstrijd van het jaar. Feyenoord - PSV en Ajax - PSV zijn ook grote wedstrijden, maar dit is de enige echte grote Klassieker."

Houtman wordt vaak door Feyenoord-fans aangesproken vanwege de wisselende vorm van de ploeg. "We hebben natuurlijk barre tijden meegemaakt. Als het slecht gaat, is het van: Peter, trek je schoenen maar weer aan. Maar als het lekker gaat, zoals nu onder Dickie (Advocaat, red.) die een mooie serie neerzet, dan zijn de mensen opgetogen. Dan komen ze bij je: gaat lekker weer hè!"

De stadionspeaker van Feyenoord verwacht niet dat Feyenoord dit seizoen landskampioen wordt. "Je hoopt het uiteraard wel, maar de afstand is dusdanig groot. Ik denk ook dat Ajax zich toch weer herstelt en alsnog kampioen wordt", aldus Houtman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!