''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

''Wie gaat op dit moment vijftig miljoen uitgeven aan Van de Beek?''

0
''Wie gaat op dit moment vijftig miljoen uitgeven aan Van de Beek?''

Vanwege het coronavirus mag er voorlopig nog niet gevoetbald worden en Tom Knipping verwacht dat de huidige situatie gevolgen heeft voor de transferwindow. De verslaggever voorspelt dat veel spelers komende zomer minder waard zullen zijn. 

"Wie gaat op dit moment vijftig miljoen euro uitgeven aan Donny van de Beek? Er is de afgelopen jaren natuurlijk enorm veel lucht gepompt in de transferprijzen", legt hij uit op de website van Voetbal International. "Nu clubs met de rug tegen de muur komen te staan, zullen ze minder snel gaan speculeren. Ik vermoed dat de transferprijzen behoorlijk gaan dalen. Ook de nieuwe aanbiedingen, de salarissen, zullen een niveautje naar beneden gaan", aldus Knipping. 

"Ook de grote clubs geven over het algemeen alles uit wat ze binnen krijgen", vervolgt hij. "Die hebben nu niet een paar honderd miljoen euro liggen om nieuwe spelers te kopen. Zij moeten ook eerst gaten dichten. Daardoor zullen de transferprijzen gedrukt worden. Het lijkt nu even ondenkbaar dat je net als bij Matthijs de Ligt of Frenkie de Jong 70 of 80 miljoen gaat verdienen aan één speler. Dat zie ik komende zomer niet gebeuren", besluit Knipping. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›