Alderweireld verklapt: ''Denk erover na om daarna terug te keren''

0
Alderweireld verklapt: ''Denk erover na om daarna terug te keren''

Toby Alderweireld heeft een boekje open gedaan over zijn toekomstplannen. De 31-jarige centrumverdediger, die in verleden furore maakte bij Ajax, verlengde in december zijn contract bij Tottenham Hotspur tot medio 2023. 

"Ik denk erover na om daarna naar België terug te keren", verklapt hij in gesprek met Sporza. "Vooral ook voor mijn kinderen, die dan 3 en 5 jaar zullen zijn. Mijn oudste kindje zal dan naar de lagere school gaan en ik wil haar een normale jeugd geven. Ik wil haar naar een vaste school sturen voor die 6 jaar lagere school zonder dat ze hoeft te reizen", aldus Alderweireld. 

"Ik mis gewoon ook België,  de steak tartaar van "den Dimi", mijn vrienden en de mensen om me heen. Het is ondertussen 5 weken geleden dat ik in België ben geweest, voor de geboorte van mijn zoontje", vervolgt de Belg, die ook al een nieuwe club op het oog heeft. "Ik ben opgeleid bij Germinal Ekeren en Beerschot. Ik ben een Beerschot-supporter, maar ik ben ook enorme fan van het Antwerpse voetbal in het geheel. Ik ben blij dat de Antwerpse ploegen iets beginnen te betekenen in België."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›