''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

Kluivert: ''Vind het een dappere stap van hem en ook een heel goede''

0
Kluivert: ''Vind het een dappere stap van hem en ook een heel goede''

Volgens Justin Kluivert heeft Noa Lang met zijn transfer naar FC Twente de juiste keuze gemaakt. Dat stelt Justin Kluivert, zijn boezemvriend. 

Lang startte sterk bij Ajax en scoorde onder meer drie keer tegen FC Twente, maar werd in de winterstop alsnog verhuurd aan de Enschedeërs. "Ik vind het een dappere stap van hem en ook een heel goede", vertelt Kluivert in een Instagram-interview met FOX Sports.

"Hij is nog jong en dan moet je minuten maken, het maakt niet uit waar. Ik ben trots om hem zo te zien vlammen, ook daar. Dat is iets dat hij in zich heeft. Het maakt niet uit waar je hem zet. Als je hem bij de beste club neerzet is hij ook heel goed. Dat is Noa. Hij geeft nooit op", vervolgt de aanvaller van AS Roma.

Kluivert en Lang zien elkaar wat minder, maar zijn nog steeds elkaars beste vrienden. "Dat is zeker nog steeds zo. Ik ben trots op hem dat hij naar FC Twente is gegaan en het daar laat zien", besluit Kluivert zijn relaas. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!