''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

'Ajax bovengemiddeld geïnteresseerd in 17-jarig talent van FC Barcelona'

0
'Ajax bovengemiddeld geïnteresseerd in 17-jarig talent van FC Barcelona'

Pedri gaat komende zomer de overstap maken van UD Las Palmas naar Barcelona. In de voorbereiding moet Pedri indruk maken op trainer Quique Setién. Als hij op huurbasis mag vertrekken, is Ajax bovengemiddeld geïnteresseerd.

Ajax heeft volgens het Spaanse Sport al aangegeven bij FC Barcelona dat zij wel interesse hebben in een eventuele samenwerking. Marc Overmars, directeur voetbalzaken in Amsterdam, zou de jeugdinternational van Spanje al jaren in de gaten houden en volgt hem de afgelopen maanden op de voet.

Als we het Spaanse medium moeten geloven past Pedri precies in het spel van de Amsterdammers. Er zijn veel clubs met interesse in de 17-jarige middenvelder, maar Ajax heeft een goede kans op de jonge middenvelder. Afgelopen zomer spraken Barcelona en Ajax ook al over een tijdelijke transfer van Riqui Puig, maar de twintigjarige middenvelder wilde de Spaanse topclub niet verlaten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!