''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

'Ajax verwacht geen vertrek van Dest en Van de Beek'

0
'Ajax verwacht geen vertrek van Dest en Van de Beek'

Ajax houdt serieus rekening met een vertrek van André Onana en Nicolás Tagliafico. Sergiño Dest en Donny van de Beek blijven naar alle waarschijnlijkheid 'gewoon' in dienst van Ajax spelen volgend seizoen.

Volgens Voetbal International mag Van de Beek alleen vertrekken bij een eventueel megabod van de absolute wereldtop. Komen clubs als Real Madrid en Manchester United toch met een megabod, dan vertrekt Van de Beek wel.

Daarnaast ziet Ajax een aantal spelers wel vertrekken. Zo lijken miljoenenaankopen Edson Álvarez en Razvan Marin af te stevenen op een vroegtijdig vertrek, terwijl ook Joël Veltman een mooie transfer mag maken.

Dat Tagliafico vertrekt, betekent voor Ajax dat ze op pad moeten voor een nieuwe linksback. Volgens Voetbal International is Owen Wijndal van AZ Alkmaar een serieuze optie als vervanger van de Argentijn.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›