Ophef na interview Overmars in Telegraaf: ''NOS was verbolgen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei'

'Ajax houdt voorzichtig rekening met langer verblijf van Ten Hag'

0
'Ajax houdt voorzichtig rekening met langer verblijf van Ten Hag'

Het is nog maar de vraag of Erik ten Hag ook volgend seizoen trainer is van Ajax. De Amsterdammers houden 'voorzichtig' rekening met een langer verblijf van de Tukker. De oefenmeester heeft nog een contract tot medio 2022.

In korte tijd kwamen meerdere Europese grootmachten voor Ten Hag, zo werd Ten Hag vorige week gelinkt aan Borussia Dortmund. Terwijl ook Bayern München eerder interesse toonde, al lijken die verder te gaan met interim-trainer Hansi Flick.

Volgens Voetbal International heeft Ten Hag 'verschillende wensen', maar dat is vooral op het gebied van de spelersgroep. Hij lijkt echter goed nieuws te krijgen met een mogelijk langer verblijf van Sergiño Dest en Donny van de Beek.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›