''Vijftien miljoen aftikken voor Appie's noodlot, wat zou het?'' Derksen: ''Uit die actie sprak: krijgen jullie allemaal maar corona'' FIFA niets te zeggen over Ziyech: ''Chelsea zegt: 1 juli ben je hier'' BREAKING | Ajax zegt aflopend contract Nouri formeel op Veltman weer fit: ''Alleen Neres en Mazraoui blijft afwachten''

Update: 'Ajax zegt contract Huntelaar definitief formeel op'

0
Update: 'Ajax zegt contract Huntelaar definitief formeel op'

Volgens Voetbal International zal er snel contractnieuws komen omtrent de situatie van Klaas-Jan Huntelaar. De 36-jarige spits heeft een aflopend contract bij de Amsterdammers, maar is nog net zo gedreven als in zijn jongere jaren.

Volgens het medium zal Ajax in eerste instantie het contract formeel opzeggen. Voor 1 april dienen de Amsterdammers het contract op te zeggen omdat de verbintenis anders tegen dezelfde condities automatisch wordt verlengd.

Huntelaar wordt dit seizoen nog 37 jaar, maar voelt zich nog zo fit als jaren geleden. Voetbal International weet te melden dat Huntelaar een groot aandeel heeft in de keuze om zijn contract te verlengen.

Update: Ajax heeft het aflopende contract van Huntelaar formeel opgezegd, dat meldt Voetbal International. De club gaat nog wel in gesprek met de 36-jarige spits.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!