Ophef na interview Overmars in Telegraaf: ''NOS was verbolgen'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: Ajax half juni alweer in actie' 'KNVB luistert niet naar Ajax en stelt beslissing over competities uit' ''Wat Ajax voorstelt is lachwekkend, dan maak je jezelf belachelijk'' 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei'

Derksen: ''Oppositie tegen Ten Hag borrelt weer een beetje op''

0
Derksen: ''Oppositie tegen Ten Hag borrelt weer een beetje op''

Erik ten Hag werd eerder al bekritiseerd door een deel van de Ajax-aanhang, maar volgens Johan Derksen begint het hele riedeltje weer opnieuw voor de oefenmeester van de Amsterdammers.

"Ik hoorde uit betrouwbare bron dat de oppositie bij Ajax tegen Erik ten Hag weer een beetje opborrelt", vertelt Derksen bij Veronica Inside. "Het begint een heel grote groep spelers in die selectie toch een beetje tegen te staan dat die man, die eigenlijk blij mag zijn dat hij trainer mag zijn van het grote Ajax, zich daar manifesteert als degene die het voetbal toch wel uitgevonden heeft. Dat betweterige toontje begint een heleboel spelers tegen te staan."

Volgens de journalist twijfelt de directie ook. "Ik heb zelfs al vernomen dat ze bij Ajax intern vergaderd hebben of ze wel met hem door moeten. Dat is natuurlijk een probleem voor de directie, die zich solidair met Erik ten Hag heeft verklaard."

"In dit soort tijden borrelen de ongenoegens op. De irritatie groeit, want het is geen prettige tijd om te leven. Dan krijg je plotseling zo'n vijfde colonne binnen zo'n groep, die vindt dat ze niet met deze trainer door moeten", aldus Derksen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›