'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren'

0
'Ajax wil met Huntelaar door': 'Dan zal hij flink moeten inleveren'

Wat gaat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen doen? Gaat hij nog een jaar door als spits bij Ajax of vertrekt de voormalig international naar één van zijn oude clubs, SC Heerenveen.

Voetbalverslaggever Mike Verweij weet te melden dat Huntelaar nog altijd in gesprek is met Ajax. "Ajax en Huntelaar zelf steken niet onder stoelen of banken dat daarover wordt gesproken", begint Verweij in De Telegraaf. "Maar om in aanmerking te komen voor een nieuwe verbintenis zal Huntelaar flink moeten inleveren."

Huntelaar kwam in 2017 transfervrij over van Schalke 04. Hij tekende destijds een riant contract. "De reden om zijn contract voor 1 april op te zeggen, was om te voorkomen dat zijn verbintenis stilzwijgend onder dezelfde voorwaarden zou worden verlengd", vervolgt Verweij.

"Als het seizoen 2020/2021 start is Huntelaar (12 augustus) net 37 geworden. Ajax wil graag met hem door. Maar wel voor een bescheidener salaris. Vanwege zijn leeftijd, maar ook omdat de Amsterdammers vanwege het coronacrisis een jasje moeten uitdoen", aldus Verweij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›