Derksen ergert zich: ''Overmars bang dat AZ kampioen wordt''

0
Derksen ergert zich: ''Overmars bang dat AZ kampioen wordt''

Als het aan Marc Overmars ligt, wordt er dit seizoen vanwege het coronavirus niet meer gevoetbald in de Eredivisie. Johan Derksen heeft zich uiteindelijk echter wel gestoord aan de uitlatingen van de technisch directeur van Ajax.

"Ik dacht: wacht eens even Marc, natuurlijk ben jij gebaat bij het stoppen van de competitie. Ajax draait voor geen meter, dadelijk wordt de competitie hervat en is Ziyech er niet meer bij. Jij bent bang dat AZ kampioen wordt en daarom wil je nu stoppen met de competitie."

"Ze hebben nu een beter doelgemiddelde dan AZ en daar ontlenen ze dan uit dat ze bovenaan staan", liet Derksen vrijdagavond weten bij Veronica Inside. "Het is ook niet verrassend dat RKC, ADO en Fortuna Sittard het ermee eens zijn, want zij degraderen dan niet", legt hij uit.

"Het zijn allemaal eigen belangetjes en die worden gebracht op een manier van: we moeten fatsoenlijk zijn", aldus Derksen, die hoopt dat er snel duidelijkheid komt. "Ik denk dat je de knoop moet doorhakken, want het is onrealistisch. Niemand weet het. Dan moet je je eigen fatsoensnormen die je hebt volgen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›