Van der Sar reageert: ''Juist heel warm contact met familie Nouri''

0
Van der Sar reageert: ''Juist heel warm contact met familie Nouri''

Edwin van der Sar kan zich niet vinden in het geschetste beeld dat de relatie tussen de familie Nouri en Ajax bekoeld is. Hoewel de zaak rondom Nouri inmiddels al jaren loopt, heeft Van de Sar nog steeds goede hoop dat beide partijen er samen uitkomen. 

"We hebben voor mijn gevoel juist heel warm en goed contact met de familie Nouri", reageert Van der Sar in de Telegraaf op de uitspraken van Khalid Kasem, vriend van de familie Nouri. Hij beweerde bij de Wereld Draait Door dat de band tussen Ajax en de familie Nouri minder hecht was geworden.

"We hebben aansprakelijkheid erkend en willen tot een oplossing komen. We willen dat netjes en respectvol doen", vervolgt Van der Sar, die desondanks niet uitsluit dat het tot een arbitragezaak komt. "Het klopt dat dit een optie is, maar het zou erg zonde zijn als we er niet samen uitkomen."

Ten slotte herhaalt Van der Sar dat de band tussen Ajax en de familie Nouri allesbehalve bekoeld is. "Er gaan meerdere mensen van Ajax langs bij Abdelhak en we zijn de familie dankbaar dat ze die mogelijkheid geven. Ik heb sowieso heel veel respect voor ze hoe ze met Abdelhak en de hele situatie omgaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›