'Fout' bij Ajax: ''Schöne zeurt ook niet als hij op de bank zit''

0
'Fout' bij Ajax: ''Schöne zeurt ook niet als hij op de bank zit''

Freek Jansen heeft vraagtekens gezet bij het aan- en verkoopbeleid van Ajax. De verslaggever, die zelf de overstap gaat maken van het Algemeen Dagblad naar Voetbal International, is kritisch over het uitgavenpatroon van technisch directeur Marc Overmars.

"Als je dan een Razvan Marin naast een De Jong zet, wat helemaal niet kan omdat het twee verschillende spelers zijn, dan kom je tot de conclusie dat je veel kwaliteit hebt ingeleverd", legt hij uit op de website van Ajax Showtime. "Vijftien miljoen voor Edson Alvárez, twaalf miljoen voor Marin en acht miljoen voor Lisandro Magallán (die in januari 2019 naar Ajax kwam, red.). Daar klopt iets niet", aldus Jansen.

De clubwatcher wijst ook op het vertrek van Lasse Schöne. "Dat vind ik een fout van Ajax. Hij had een fantastisch jaar en zou toch wat krediet gevoeld hebben, Hij vindt elk jaar wel weer zijn plekje in het elftal en hij zeurt ook niet als hij op de bank zit", vervolgt hij. "Hij was een echte verbinder in de kleedkamer vanuit de trainer en hij was heel belangrijk bij corners en vrije trappen. Misschien was het wel een combinatie geworden met Schöne en Ryan Gravenberch of met Schöne en Marin", besluit Jansen.  

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›