Van Gelder geeft Overmars advies: ''Onder een deken en weg''

0
Van Gelder geeft Overmars advies: ''Onder een deken en weg''

Sergiño Dest wordt in verband gebracht met een overstap naar Bayern München, terwijl ook FC Barcelona en Paris Saint-Germain azen op de vleugelverdediger van Ajax. Jack van Gelder kan wel leven met een vertrek van de rechtsback. 

“Met alle respect, ook Dest wordt door een aantal mensen bij Barcelona genoemd. Dan denk ik: als Dest wordt genoemd bij Barcelona, al mag je door een aantal landen niet rijden: breng hem weg. Zo snel mogelijk, onder een deken en weg”, liet hij maandagavond weten bij Paniekvoetbal.

“Hij is een hartstikke leuke voetballer met veel enthousiasme, maar als hij nou één ding niet heeft, dan is het discipline. Hij doet maar wat", vervolgt Van Gelder. “En ik denk dat er bij Barcelona best wel behoefte is verdedigers die eroverheen gaan, maar die toch ook wel wat discipline hebben", legt hij uit.

"Dit wordt genoemd door zaakwaarnemers en journalisten, ik kan me daar niets serieus bij voorstellen”, vervolgt de presentator, die duidelijk niet onder de indruk is van Dest. "Hij heeft één ding niet als verdediger: hij kan niet verdedigen. Hij corrigeert dat op snelheid, maar hij kan niet verdedigen.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›