''Tadic zou dan meer kwijt dan de gehele sectie van Willem II'' 

0
''Tadic zou dan meer kwijt dan de gehele sectie van Willem II'' 

Vooralsnog heeft Ajax met een aantal spelers uit de selectie nog geen akkoord gevonden over een loonoffer. Volgens Marco Timmer heeft dat te maken met de hoge salarissen van sommige spelers.

"Het lijkt namelijk een hels karwei te worden het gezamenlijke loonoffer te realiseren. Uiteraard was het nieuws dat spelers, trainers en directie bij Ajax gingen inleveren mede een signaal naar de supporters", zegt Timmer tegenover Voetbal International.

"Aanvoerder Dusan Tadic zou dan meer kwijt zijn dan de gehele selectie van bijvoorbeeld Willem II. Dat lijkt makkelijk met een miljoenensalaris, maar niemand kan en mag in het huishoudboekje van een voetballer kijken."

Timmer denkt dat er ook 'scheve gezichten' ontstaan over mogelijke transfers. "Sommigen willen weg en kregen de toezegging dat Ajax zal meewerken aan een transfer. Maar dat was vóór corona. Zaakwaarnemers roeren zich en sommigen gebruiken het loonoffer nu in de onderhandelingen om de transferafspraken alsnog gerealiseerd te zien."

"Een oplossing is dat Ajax met iedere speler afzonderlijk gaat praten om tot nieuwe afspraken te komen. Maar ook dat kan leiden tot scheve gezichten bij de spelers die bijna alles bespreken in de diverse appgroepjes", aldus Timmer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›