Ajax-fans trots: ''Deze regeling is allesbehalve koud en kil''

0
Ajax-fans trots: ''Deze regeling is allesbehalve koud en kil''

Ajax-seizoenskaarthoudershouders hebben na elke thuiswedstrijd van Ajax, die in een lege Johan Cruijff ArenA wordt gespeeld, recht op een teruggave van één - zeventiende van de aanschafprijs.

"Ajax wordt weleens een koude en kille club genoemd. Volkomen onterecht blijkt maar weer, want deze regeling is allesbehalve koud en kil, maar hartverwarmend", zegt de directeur van supportersvereniging Ajax tegenover De Telegraaf.

Nagtzaam is heel content met de directie van Ajax. "Dat is in het verleden, bij andere directies, weleens anders geweest. Maar dat Ajax nu alle financiële risico's neemt, is geweldig en bijzonder tegelijk, want ik heb me ook laten vertellen dat het in totaal om een bedrag van ruim dertien miljoen euro gaat. Dat is voor elke club ongelooflijk veel geld."

"Ajax heeft het door de coronacrisis op dit moment financieel zwaar, maar zet desondanks zijn supporters met afstand op één. Het enige risico dat wij nu nog lopen, is dat Ajax geen kampioen wordt", vervolgt Nagtzaam. "De samenwerking met de ASD (met onder meer de SV Ajax) is in onze ogen ook erg goed. Dat is altijd belangrijk, maar in deze tijd helemaal", aldus een korte reactie van commercieel directeur Menno Geelen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!