Ex-Ajacied over tijd bij Ajax: 'Dat niveau lag verschrikkelijk hoog'

0
Ex-Ajacied over tijd bij Ajax: 'Dat niveau lag verschrikkelijk hoog'

Tom Soetaers kennen we voornamelijk van zijn tijd bij Ajax. Inmiddels houd de oud-aanvaller zich bezig met andere dingen. Één daarvan is zijn café in Wommersom.

"Toen ik stopte bij KV Mechelen in 2012 heb ik het vijf jaar uitgebaat. Daarna kwamen de kinderen, twee zoontjes", vertelt Soetaers in gesprek met Ajax Showtime. Toen zijn kinderen werden geboren besloot Soetaers het café tijdelijk te verhuren. "Nu kwam het weer vrij. Ik wilde iets gaan doen en ik kook graag. Mijn vrouw zei ook: de kindjes zijn wat ouder, waarom ga je het niet zelf uitbaten."

Nu Soetaers het leven doorgaat als café-eigenaar, betekent niet dat de voormalig voetballer nooit terugdenkt aan zijn voetbalcarrière. Zo speelde hij tussen 2003 en 2005 bij Ajax. "Dat niveau lag verschrikkelijk hoog. Zelfs op trainingen moest je top zijn om erin mee te gaan. Het was een fantastisch elftal. Achttien tot negentien spelers van de kern hebben een mooie carrière gemaakt. Misschien was het net de tijd dat ik nog net niet klaar was om er voetballend in mee te gaan", vervolgde Soetaers.

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›