Boerrigter: ''Dus wilden ze me niet meer, wat een eikels...''

0
Boerrigter: ''Dus wilden ze me niet meer, wat een eikels...''

Derk Boerrigter liep in het verleden een transfer naar Club Brugge mis. De voormalig profvoetballer, die in de jeugd van FC Twente speelde en op jonge leeftijd naar Ajax vertrok, verklapt dat er serieuze interesse was in het seizoen 2010-2011. 

"Op een bepaald moment werd duidelijk dat Club op de tribune zat voor me", blikt hij terug in gesprek met het Brabants Dagblad. "We werden uitgenodigd in Brugge en kregen een uitgebreide presentatie van de club. Ze kenden me. Adrie Koster was daar toen trainer en kwam nog naar Waalwijk om bij mij thuis te vertellen hoe hij me wilde gebruiken. Het klonk allemaal fantastisch, ik zag het helemaal zitten."

"De technisch directeur zou een week later met een aanbieding komen, maar die was er drie weken later nog niet. Mijn zaakwaarnemer besloot te bellen en kreeg te horen dat de deal niet doorging", vervolgt Boerrigter teleurgesteld. "Wat bleek? Waren ze, zonder dat ik het wist, ook op de training komen kijken. Daar voerde ik natuurlijk niks uit, dus wilden ze me niet meer. Wat een eikels, in plaats van dat ze me nou gewoon gevraagd hadden naar de reden van mijn houding...", legt de voormalig Ajacied uit. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›