Lol! FC Cincinnati presenteert Ajax-jeugdleider in plaats van Stam

0
Lol! FC Cincinnati presenteert Ajax-jeugdleider in plaats van Stam

FC Cincinnati maakte donderdagavond de komst van Jaap Stam wereldkundig, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De club uit de Major League Soccer (MLS) blunderde bij de bekendmaking van het nieuws via Twitter namelijk met de begeleidende foto.

Dat Stam zich voor anderhalve seizoen aan FC Cincinnati zou gaan verbinden, zat al geruime tijd in de pijplijn. De voormalig Ajacied had eerder op de dag al aan De Telegraaf en VI laten weten dat hij aan de slag zou gaan bij de club, maar donderdagavond kwam ook eindelijk de bevestiging vanuit Amerika.

De manier waarop FC Cincinnati de komst van Stam aankondigde, heeft echter veel stof doen opwaaien op social media. De club plaatste op Twitter een banner met de tekst ‘welcome Jaap Stam, head coach’, maar lijkt daarbij een fout te hebben gemaakt met de foto.

De meneer op de foto lijkt weliswaar op Stam en draagt een stropdas van Ajax - een van de voormalige werkgevers van Stam - maar is toch echt een andere persoon. Journalist Simon Zwartkruis van Voetbal International weet dat het gaat om Tinus van Teunenbroek, jeugdleider bij Ajax.

Kan me vergissen, maar presenteert @fccincinnati hier nou gewoon #Ajax jeugdleider Tinus van Teunenbroek ipv Jaap Stam? ???? pic.twitter.com/JGXGNiVWHx

— simon zwartkruis (@simonzwartkruis) May 21, 2020
 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›