Derksen reageert: ''Hij heeft het fantastisch gedaan bij Ajax''

0
Derksen reageert: ''Hij heeft het fantastisch gedaan bij Ajax''

Dirk Kuyt wordt gezien als de toekomstige trainer van Feyenoord. Johan Derksen is benieuwd of iemand zonder trainerservaring een club als Feyenoord aankan.

De analist weet dat Frank de Boer ook geen ervaring had toen hij bij Ajax begon. "Dat klopt. Frank de Boer was vanaf de eerste dag een trainer, hij heeft het fantastisch gedaan bij Ajax. Maar ik vind dat Phillip Cocu ook fouten gemaakt heeft, hij heeft het niet zo geweldig gedaan bij PSV", zegt Derksen bij Veronica Inside.

"De mensen moeten mij eens uitleggen waarom Dirk Kuyt in dit land heilig verklaard wordt. Hij is jeugdtrainer geworden bij Feyenoord, wat hij niet bijster goed deed", blikt hij terug. "De resultaten waren niet goed, al kan dat met het materiaal te maken hebben. Maar intern was er ook veel kritiek op hem."

"Dit jaar zou hij op Feyenoord Onder-21 komen te staan, maar dat heeft hij niet gedaan. Misschien wel omdat hij bang was dat het niet zo goed zou gaan", aldus Derksen. "Maar op basis waarvan maken ze hem dan trainer van een topclub met ambities? De man heeft geen enkele cv als trainer", constateert hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›