F-Side laat van zich horen: ''Heb je geen geld, heb je geen bestaansrecht''

0
F-Side laat van zich horen: ''Heb je geen geld, heb je geen bestaansrecht''

Ajax is al jarenlang de rijkste club van Nederland en daarom vinden veel eredivisieclubs dat zij geld moeten afstaan aan kleinere clubs in Nederland. Supportersvereniging F-Side begrijpt dat niet.

"Overal waar onze AFC op bezoek komt worden we uitgemolken, want onze AFC is voor de thuisclub de wedstrijd van het jaar, en gebruiken dit heugelijke feit om de clubkas te spekken. Waarschijnlijk hebben ze in die havenstad en die andere stad met die kut ooievaar al tig jaren een chronisch kas te kort, want daar zijn we niet welkom omdat ze dan meer kaarten kunnen verkopen aan hun eigen aanhang en de clubkas voller wordt. En onze AFC niet gesteund kan worden door de Joden uit Amsterdam, want ze schijten elke keer weer in hun broek op de kans op weer tegen een nederlaag aan te lopen", schrijft F-Side op hun eigen site.

"Doordat wij een schatbewaarder hebben die onze clubkas beheert of zijn eigen leven ervan afhangt en door onze haters een vrek wordt genoemd, hebben we een overschot waar de meeste big spenders van onze concurrenten een stijve lul van krijgen. Dit gezonde beleid levert ons een hoop jaloezie op."

F-Side weet dat niemand op de crisis zat te wachten. "De competitie word stilgelegd door de overheid, gezondheid vinden zij het aller belangrijkste, net als wij!!!! Maar niet alle schatkistbewaarders. Bij de meeste loopt de stront dun langs hun benen naar benen de broek uit. Want het water stond deze knuppels al tot aan de lippen en leefde al op een te grote voet en hebben daardoor elke week cash nodig om hun puinhoop boven water te kunnen houden. Er is dus paniek!!!!!"

"Velen vinden dat wij ons eigen verdiend geld moeten afstaan om de rest te redden en te steunen. Maar realiseren zijn wel dat wij veel meer verlies lijden als fc bal op het dak? Zijn we weer Welkom in 010 en 070? Worden we nu niet meer uitgemolken? Nee, maar wel geilen op ons eigen verdiend geld!!!! Wij vinden dat AZ de tering kan krijgen met hun achterbakse streek!!! Heb je geen geld, heb je geen bestaansrecht! En lekker een stapje terug richting de amateurs", sluit F-side af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›