'Goed nieuws voor Ziggo-klanten: FOX Sports ontvangt tegenvoorstel'

0
'Goed nieuws voor Ziggo-klanten: FOX Sports ontvangt tegenvoorstel'

Eredivisie-liefhebbers met een abonnement bij VodafoneZiggo kunnen nog hopen op live voetbal uit de Eredivisie. Sportmarketeer Chris Woerts meldt dat Eredivisie Media & Marketing (EMM) een tegenvoorstel heeft ontvangen.

Vooralsnog weigert VodafoneZiggo mee te werken aan de nieuwe eisen van FOX Sports, wat zou betekenen dat liefhebbers van de Eredivisie via die provider geen Eredivisie meer kunnen kijken. Volgens TotaalTV heeft VodafoneZiggo het laatste bod op tafel gelegd waarin het EMM tegemoet wil komen. "Voor iedere abonnee van Ziggo wordt een vaste maandelijkse afdracht betaald. VodafoneZiggo zegt dit uit principe niet te willen doen omdat slechts tien procent van de klanten op dit moment een FOX Sports-abonnement koopt", schrijft TotaalTV.

Het medium gaat verder: "Chris Woerts – een sportmarketeer die goede contacten binnen het Nederlandse betaald voetbal heeft – zegt te weten wat het laatste bod van VodafoneZiggo is. Het mediabedrijf zou EMM aangeboden hebben om de volledige opbrengsten van de verkochte FOX Sports-abonnementen aan EMM over te maken in ruil voor blijvende distributie van de FOX Sports-kanalen bij Ziggo. Een abonnement op FOX Sports Eredivisie kost op dit moment €17,95 per maand bij Ziggo."

"Met de huidige overeenkomst gaat meer dan twintig procent van dit bedrag naar Ziggo als doorgiftevergoeding. VodafoneZiggo wil deze vergoeding dus laten schieten om abonnees van kabelbedrijf Ziggo de mogelijkheid te blijven bieden om naar live betaald voetbal te kijken", aldus TotaalTV.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›