''Óf iedereen in het stadion, óf niemand per medio september''

0
''Óf iedereen in het stadion, óf niemand per medio september''

De supporters van Ajax lijken nog niet warm te lopen voor het spelen van wedstrijden in een stadion dat voor een derde gevuld is. Dat valt te lezen in De Telegraaf, waar voorzitter van de supportersvereniging van Ajax, Fabian Nagtzaam, werd geciteerd.

"Óf iedereen in het stadion, óf niemand per medio september", stelt hij. "Bij het uitblijven van uitbraken moeten volle stadions mogelijk zijn. Wij kunnen niet met droge ogen naar onze achterban en zeggen dat de een wel en de ander straks niet mag komen."

Miel Brinkhuis, woordvoerder van Ajax, lijkt ook minder enthousiast te zijn over de plannen.  "Als dit het proces naar een vol stadion versnelt, dan is het goed nieuws, want een volle Arena is natuurlijk ons doel", vertelt Brinkhuis tegenover het ANP.

"Wij willen liever geen onderscheid maken tussen supporters, wie wel en wie niet mag komen. Wij hebben ongeveer 40.000 seizoenskaarten verkocht. Aan de andere kant wil je ook niet dat de ene club wel door fans kan worden gesteund en een andere club in een leeg stadion blijft spelen", aldus Brinkhuis.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›