Laatste aflevering Veronica Inside met Sneijder geschrapt

0
Laatste aflevering Veronica Inside met Sneijder geschrapt

Veronica Inside schrapt de laatste aflevering van het seizoen. Na de veelbesproken uitzending van afgelopen maandag heeft Talpa besloten om de uitzending van aankomende maandag niet door te laten gaan.

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp maakten woensdagavond in Dordrecht nog wel een online programma voor de businessclub van FC Twente. "Ik was héél toevallig in de buurt van Dordrecht.", zegt tv-directeur Marco Louwerens van Talpa bij Radio 538.

"Na afloop van een schnabbel heb ik ze even bij elkaar geroepen. Het was een pittig en emotioneel gesprek, moet ik zeggen, maar wel heel goed om elkaar eventjes de waarheid te zeggen", aldus Louwerens, die nog wel mogelijkheden ziet om na de zomer weer verder te gaan met Veronica Inside.

"Ik heb alleen wel gezegd: het is nu zo pittig geweest, nou even rust in de tent, dus ik heb besloten de uitzending van maandag even te schrappen zodat iedereen even kan bedaren." Oud-Ajacied Wesley Sneijder zou maandag te gast zijn bij Veronica Inside.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›