Sneijder: ''Op allerlei manieren geld verloren, 10 tot 15 miljoen''

0
Sneijder: ''Op allerlei manieren geld verloren, 10 tot 15 miljoen''

Wesley Sneijder bracht onlangs naar buiten dat hij in het verleden een flink alcohol-probleem had. Maar hij deed ook goede dingen, voor voormalig assistent bij Oranje Patrick Kluivert bijvoorbeeld. Dat vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

"Tijdens de voorbereiding op het WK 2014 stond Kluivert zo'n 30.000 euro bij mij in het krijt. Een kaartschuld is ereschuld. Maar het heeft nooit tussen Patrick en mij in gestaan. Die 30.000 euro heb ik hem kwijtgescholden", zegt Sneijder. "Natuurlijk ben ik misbruikt. Of heb ik me laten misbruiken. Of ging het economisch opeens ergens mis.. En zo heb ik op allerlei manieren geld verloren, 10 tot 15 miljoen euro."

Sneijder richt zich nu op een toekomst als zaakwaarnemer of trainer. "Ik heb mijn hele leven met spelersmakelaars gewerkt. In die richting wil ik nu zelf ook wat proberen. Maar ik spreek hier wel mijn hoofddoel uit: hoofdtrainer worden van een goede club. En welke club weet ik al: ooit wil ik bij Galatasaray aan de slag. En dat gaat gebeuren ook", zegt Sneijder met een lach.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›