Derksen stopt met Veronica Inside: ''Ik gooi 600.000 euro weg''

0
Derksen stopt met Veronica Inside: ''Ik gooi 600.000 euro weg''

Johan Derksen is na de zomer niet meer in de huidige setting te bewonderen bij Veronica Inside. De analist wil niet meer met presentator Wilfred Genee aan tafel zitten bij het populaire praatprogramma.

"Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen", laat Derksen weten in gesprek met het ANP. Talpa liet al weten dat de uitzending van maandag niet doorgaat.

"Talpa heeft dat keurig naar buiten gebracht, maar ze konden ook niet anders, want Van der Gijp en ik zouden toch niet naar de studio zijn gekomen. Dus dan heb je geen programma", aldus Derksen, die zich Genee 'hypocriet' vindt vanwege zijn houding tijdens de afgelopen uitzending.

"Met zo iemand kan ik niet meer om de tafel zitten. Dan ben ik ongeloofwaardig. Het is het duurste principiële besluit dat ik ooit heb genomen, want ik gooi 600.000 euro weg", aldus Derksen, die een toekomstige samenwerking met Genee niet helemaal uitsluit. "Maar in de setting van Veronica Inside kan dat niet meer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›