''Heb gehoord dat de clubleiding aan Tadic informatie over mij vroeg''

0
''Heb gehoord dat de clubleiding aan Tadic informatie over mij vroeg''

Damjan Dostanic heeft Ajax verlaten en gaat aan de slag bij de nummer vier van de Servische competitie: TSC Backa Topola. De jeugdspeler uit de opleiding van Ajax beleefde twee mooie jaren in Amsterdam. In een besloten oefenduel met Willem II maakte Dostanic zijn officieuze debuut, en wist hij ook nog eens te scoren.

"Ik probeer altijd redelijk koel te blijven ongeacht voor of tegen welk team ik speel. Maar eenmaal opgeroepen voor het eerste elftal voelde het wel speciaal, ik mocht invallen voor Klaas-Jan Huntelaar", vertelt Dostanic in gesprek met Voetbalzone.

"Dat doelpunt kan ik me nog goed herinneren", vervolgt de Nederlands-Servische spits. "Ik kroop achter mijn man vandaan en Liam van Gelderen gaf een goede voorzet, die ik kon afmaken. Het was zeker een lekker gevoel."

Bij het eerste elftal ging de aandacht van Dostanic meestal uit naar Dusan Tadic. "Het is jammer dat ik niet vaker met het eerste kon trainen, want dan had ik nog meer van hem geleerd. Hij is geboren in Backa Topola en ik heb gehoord dat de clubleiding aan hem informatie over mij heeft gevraagd", aldus Dostanic.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›