Arena-directeur: ''De Arena is momenteel een slapende prinses''

0
Arena-directeur: ''De Arena is momenteel een slapende prinses''

Bij de competitiestart in september mogen er weer fans aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. Stadiondirecteur Henk Markerink is blij dat het stadion weer deels gevuld kan gaan worden.

"Het gras in het stadion ligt er prachtig bij", vertelt Markerink aan Ajax Life. "Eigenlijk is de Arena momenteel een slapende prinses die heel graag wakker gekust wil worden door de prins. Maar niemand die precies weet wanneer die prins komt. Of wie het is."
 
"We moeten experimenteren om erachter te komen wat wel en niet kan. Stap voor stap. We zouden bijvoorbeeld kunnen beginnen met het toelaten van vijfduizend mensen. Daar kun je al heel veel van leren", aldus Markerink. "Gaat dat goed, kun je naar tienduizend, vijftienduizend, enzovoort. Alleen door het stap voor stap te doen, kunnen we op redelijk tempo terug naar de normale situatie."
 
Markerink beseft dat er geduld nodig is. "Het is een lastige situatie. We zijn er allemaal bij gebaat dat er weer zo snel mogelijk naar normaal wordt gegaan, maar willen ook geen valse verwachtingen wekken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›