Eenhoorn staat achter keuze: ''Dan zullen we precies hetzelfde doen''

0
Eenhoorn staat achter keuze: ''Dan zullen we precies hetzelfde doen''

Na de keuze van de KNVB om Ajax het gunstigste ticket voor de Champions League te geven, is AZ naar de UEFA gestapt. Robert Eenhoorn vindt het, ongeacht de mening van de KNVB en Ajax, een niet meer dan logische keuze.

"Het loket bij de KNVB is drie maanden dicht geweest en alleen op 24 april even open gegaan om een paar mededelingen te doen", geeft Eenhoorn aan in Het Parool. Daarom wordt het interessant om te zien hoe dit wordt opgepikt. Blijft met verrast en gepikeerd of zien ze dit als een les voor de toekomst? Want als AZ de volgende weer wordt genegeerd, dan zullen we precies hetzelfde doen."

Deze keuze om naar de UEFA te stappen, verraste zowel de KNVB als Ajax. "Als je je niet in een ander verdiept, dan is het niet meer dan logisch dat je verrast kan worden. Zo werkt het binnen en buiten het veld", vervolgt de technisch directeur. "Edwin van de Sar hoeft mij ook niet te informeren wat hij allemaal bij de European Club Association bespreekt. Ik begrijp heel goed dat hij daarin vooral het belang van Ajax vooropstelt. Persoonlijk vind ik Edwin echt een heel aardige vent, maar wij verschillen soms wel van mening."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›