'Heel carrièreplan' van Ajax geeft doorslag: ''Neres gaat me helpen''

0
'Heel carrièreplan' van Ajax geeft doorslag: ''Neres gaat me helpen''

Giovanni heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn transfer naar Ajax. Toen het achttienjarige talent hoorde van de Amsterdamse interesse, kon hij naar eigen zeggen onmogelijk 'nee' zeggen, mede vanwege David Neres. 

"Toen ik de eerste keer naar Nederland ging, ben ik meteen thuis geweest bij David Neres. We hebben dezelfde zaakwaarnemer en dat maakte het ook makkelijker", verklaart Giovanni, die eerder dit jaar een contract tot medio 2024 tekende, tegenover GloboEsporte

"Wat ik van Neres vind? Hij is een uitstekende speler en als mens heel bescheiden en relaxed. Ik heb al zo veel met hem gelachen. Hij heeft me alles over de club verteld, dus nu weet ik dat Ajax de beste clubs is om jezelf te ontwikkelen. Ik weet zeker dat hij me gaat helpen bij mijn aanpassing."

De eerste maanden van Giovanni bij Ajax zijn naar tevredenheid verlopen. "Ajax heeft een heel carrièreplan voor me gemaakt, heel gedetailleerd. Dat was één van de belangrijkste redenen om bij Ajax te tekenen. Ik doe er alles aan om hier door te breken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›