Álvarez 'wil probleem achter zich laten': ''Komend seizoen is er geen excuus''

0
Álvarez 'wil probleem achter zich laten': ''Komend seizoen is er geen excuus''

Edson Álvarez wil een nieuwe start maken bij Ajax. De Mexicaan is naar eigen zeggen nog niet klaar in Amsterdam en stelt dat er geen excuses meer zijn. 

Álvarez begon het seizoen als basisspeler op het middenveld, maar hij verdween al snel naar de reservebank. "Dat waren beslissingen van de technische staf. Ik gaf elke dag het beste van mezelf, maar ik schoot te kort en natuurlijk miste ik de aanwezigheid van mijn gezin", vertelt Álvarez tegenover Ajax TV.

"Het was een jaar met veel mooie dingen, maar ook met minder goede dingen. Zowel op sportief gebied als buiten het veld. Ik heb goede wedstrijden gespeeld, twee belangrijke goals gemaakt, maar het probleem met mijn familie heeft veel invloed gehad. Ik kon niet bij mijn vriendin en pasgeboren dochtertje zijn. Dat is heel moeilijk als je uit een ander land komt. Maar nu ben ik weer heel gelukkig en heb ik veel nieuwe energie."

De 22-jarige international is vastberaden om voor zijn kans te gaan. "Ik wil dat alles achter me laten. Ik wil een nieuwe start. Ik weet dat ik veel meer kan laten zien. Ik wil de mensen geven wat ze van mij verwachten, dat is mijn doel. Ik ben nu heel blij en ik ben ervan overtuigd dat het een heel goed seizoen voor me kan worden."

Na zijn debuutseizoen weet Álvarez dat de excuses op zijn. "Het eerste jaar is altijd lastig voor nieuwe spelers. Het is een jaar van aanpassen. Komend seizoen is er geen excuus, dan moet alles goed gaan. Ik wil alles spelen. Ik wil ontzettend graag winnen en hoop dat op het veld te laten zien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›