''Ajax-directeur Overmars onderhield contacten met Robben''

0
''Ajax-directeur Overmars onderhield contacten met Robben''

FC Groningen kwam zaterdagmiddag met het nieuws naar buiten dat Arjen Robben terugkeert als speler. De 36-jarige aanvaller had zijn schoenen aan de wilgen gehangen, maar keert terug. Ajax deed ook een poging, zo weet Valentijn Driessen.

"Tegelijkertijd werd bekend dat niet alleen PSV vorig jaar een visje had uitgegooid, maar ook Ajax-directeur Overmars onderhield contacten na Robbens afscheid bij Bayern München. Om hem naar Amsterdam te halen als vervanger voor… Ziyech", weet Driessen te melden op de site van Veronica Inside.

Driessen weet dat er veel nadelen zijn, maar dat doet hem niets, weet de perschef. "Succes- en horrorverhalen van teruggekeerde vedetten naar hun roots zijn talrijk, maar weerhouden Robben er gelukkig niet van voor FC Groningen te kiezen. Als zijn fysiek hem niet in de steek laat, zal hij laten zien in de Eredivisie het verschil te kunnen maken. Voor minder doet iemand het met de persoonlijkheid van Robben niet."

"Met zijn super professionele inslag zal hij spelers, die daarvoor open staan, onderwijzen in het vak van profvoetballer. Het einde is nabij voor wie niet mee wil of mee kan. De winnaar in Robben neemt geen genoegen met minder dan 100%. Ook coach Danny Buijs kan profiteren van de man die met grote, zo niet de grootste trainers heeft gewerkt als Hiddink, Mourinho, Van Gaal, Heynckes, Ancelotti, Guardiola, Advocaat en Van Marwijk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›