Grueter: ''Als Ajax Jahanbaksh echt wil, dan is PSV kansloos''

0
Grueter: ''Als Ajax Jahanbaksh echt wil, dan is PSV kansloos''

Ajax en PSV zijn in de markt voor Alireza Jahanbaksh van Brighton Hove & Albion, maar volgens Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter is er een duidelijk voorkeur bij de aanvaller.

"In dit geval zou ik altijd voor een club gaan die Champions League speelt. In zijn fase van zijn carrière moet je het podium pakken. Dat wil niet zeggen dat PSV niet een betere club voor hem zou kunnen zijn, maar in zijn fase van je carrière. Hij heeft in de Premier League gespeeld, was succesvol voor AZ, is international voor Iran, dat telt ook mee. Dus voor Ajax kiezen", zegt Roelfs in de Voetbalpodcast van de NOS.

"Als je Ziyech wil vervangen aan de rechterkant, dan doe je dat niet met Jahanbakhsh. Dat is een totaal ander type", vult Jeroen Elshoff Roelfs aan. "Ik kijk niet zozeer naar positie en wie hem vervangt, maar naar de fase van zijn carrière en het podium wat hij kiest. Voor een speler en een zaakwaarnemer is dat een logische keuze."

"Als Ajax echt wil, dan is PSV kansloos", zegt Grueter, die denkt dat er geen 15 miljoen euro voor Jahanbaksh betaald gaat worden. "Dat gaat PSV en ook Ajax niet betalen voor Jahanbakhsh, daar geloof ik niets van. Dat is veel te veel geld."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›