''Na die geruchten kreeg ik veel berichtjes of ik terug wilde komen''

0
''Na die geruchten kreeg ik veel berichtjes of ik terug wilde komen''

Mitchell Dijks is voorlopig niet van plan om terug te keren naar Nederland. De oud-speler van Ajax, die al drie keer zijn rentree bij Ajax maakte, is op zijn plek bij Bologna.

"Voorlopig blijf ik lekker in het buitenland voetballen", zegt Dijks tegen Voetbal International. "Toen de geruchten over een vertrek van Tagliafico losbarstten, kreeg ik via social media allemaal berichtjes van Ajax-supporters, of ik weer wilde terugkomen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar ik zit goed in Italië en heb geen plannen voor een terugkeer naar Amsterdam."

Dijks volgt Ajax nog wel altijd op de voet en is benieuwd hoe de club het vertrek van Hakim Ziyech op gaat vangen. "In zijn laatste jaar was hij een paar keer geblesseerd, in die wedstrijden kon je het verschil al zien", meent Dijks. "Die man heeft niet voor niets De Tovenaar als bijnaam. Hij voegt zó veel toe aan een ploeg."

"Het is ontzettend moeilijk een vervanger te vinden van hetzelfde kaliber", vervolgt de verdediger. "Als je bijvoorbeeld naar Calvin Stengs kijkt: dat is een prima speler, maar Ziyech is toch echt van een hogere categorie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›