Nederlands elftal werkt alle thuisduels in 2020 af in Amsterdam

0
Nederlands elftal werkt alle thuisduels in 2020 af in Amsterdam

Het Nederlands elftal zal alle thuiswedstrijden dit jaar in de Johan Cruijff ArenA spelen, dat meldt OnsOranje. Dit jaar staan drie thuisduels in de Nations League op het programma en mogelijk nog twee oefeninterlands. 

De KNVB ziet het stadion van Ajax als beste optie. "In Amsterdam kunnen de extra maatregelen die nodig zijn vanwege het coronavirus het best worden toegepast", schrijft de voetbalbond. "Dat betekent dat maximaal kan worden gezorgd voor de veiligheid van zowel de teams als het publiek."

"De Johan Cruijff ArenA biedt meer ruimte dan andere stadions in ons land, zowel op als 'onder' de tribune. Dat geeft de gelegenheid wedstrijden op de meest veilige manier af te werken, onafhankelijk van het aantal fans dat kan worden toegelaten", aldus de KNVB, die aangeeft dat de aanpassingen maar één keer gedaan hoeven te worden bij een vast stadion.

Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 4 september in eigen land tegen Polen. Drie dagen later komt Italië naar de Johan Cruijff ArenA. Op zondag 15 november staat de laatste thuiswedstrijd van de Nations League tegen Bosnië-Herzegovina op het programma.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›