''Noa Lang is een etterbakje, maar ik had wel plezier van hem''

0
''Noa Lang is een etterbakje, maar ik had wel plezier van hem''

FC Twente moet door het vertrek van Haris Vuckic (en mogelijk ook Emil Berggreen) op zoek naar een nieuwe centrumspits en Jan van Staa hoopt daardoor dat de Tukkers opnieuw een talentvolle speler van Ajax gaan huren: Lassina Traoré. 

"Als je over spitsen praat van kaliber en zo iemand komt met de juiste instelling, dan zijn dit de topspelers die heel dicht tegen Ajax 1 aan zitten", legt hij uit bij VoetbalTijd. "Maar Andries Ulderink heeft bij Ajax gewerkt en met Ten Hag moet er altijd wel een link zijn", aldus Van Staa.

"Dat zijn topspelers in aanleg en die zal je ook niet lang kunnen houden, alleen die kunnen je wel verder helpen en dan kom je nooit in de problemen bij FC Twente", vervolgt hij. "Dit jaar is het een kwestie van overleven en niet in de problemen komen. En kijk naar de entourage in Enschede met dat stadion en die achterban: dat is een stap voorwaarts vergeleken met het tweede van Ajax", besluit Van Staa. 

Ook clubicoon Eddy Achterberg ziet de tijdelijke komst van Traoré wel zitten. "Als zo iemand zou komen, zou dat voor ons fantastisch zijn. En ik denk ook voor die knul om zichzelf te laten zien", reageert hij. "Noa Lang is ook zo'n type. Het is een etterbakje en zo'n speler is gewoon belangrijk binnen een ploeg. Een trainer moet hem weleens bij de lurven pakken, maar ik had wel plezier van Lang", besluit Achterberg. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›