Antony: ''Ik ben vol verwachting, Ajax is een club die me betovert''

0
Antony: ''Ik ben vol verwachting, Ajax is een club die me betovert''

Antony maakt binnenkort de stap naar Nederland om aan te sluiten bij de selectie van Ajax. De aanvaller kan niet wachten om te beginnen, zo geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf.

"Ik ben vol verwachting, want de stap naar Ajax zal een grote verandering in mijn leven en mijn carrière teweegbrengen. Maar ik ben daarop voorbereid", vertelt hij. "Ajax is een club die me betovert. Het project om vaste aansluiting bij de Europese top te krijgen, spreekt me aan. Net als de elegante speelstijl."

De Braziliaan beschrijft zijn speelstijl: "Ik ben een snelle, vaardige speler, die graag aan de zijkanten speelt, maar heel doelgericht is. Ik probeer aanvallend mijn waarde te hebben door doelpunten te maken of door teamgenoten in de positie te brengen om te scoren. Ik kan ook op het middenveld spelen, daar passes geven en kansen creëren."

De afgelopen tijd sprak Antony veel met David Neres. "David is al een vriend sinds onze tijd bij São Paulo, waar we allebei de basis voor onze carrière hebben gelegd. Ik denk dat hij me kan helpen om mijn weg te vinden, omdat hij ook als jonkie in het vreemde Nederland kwam en zich snel heeft aangepast. Het voelt fijn om me aan iemand te spiegelen, die hetzelfde heeft meegemaakt én prijzen heeft gewonnen", aldus Anthony.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›