Ajax en PSV grijpen naast Proper: ''Was hier nog niet uitgeleerd''

0
Ajax en PSV grijpen naast Proper: ''Was hier nog niet uitgeleerd''

Dirk Proper heeft een nieuw contract getekend bij NEC, zo laat de club uit Nijmegen weten. De 18-jarige middenvelder, die volgens Voetbal International ook in beeld was bij Ajax, PSV, Wolverhampton Wanderers en Brentford, is blij dat hij zijn handtekening heeft gezet. 

"Ik ben ontzettend blij dat ik mijn contract bij N.E.C. heb verlengd", legt hij uit op de clubsite. "Het afgelopen jaar ben ik bij de selectie van het eerste elftal gekomen en heb ik al enkele wedstrijden gespeeld. Het komende seizoen wil ik een vaste waarde zijn en op die manier mezelf blijven ontwikkelen. Ik was hier nog niet uitgeleerd en voel me thuis bij deze club, om die reden wilde ik graag blijven. Ik heb zin in het komende seizoen waarin we hopelijk een nieuwe stap kunnen zetten", aldus Proper.

Ook algemeen directeur Wilco van Schaik toont zich tevreden. "We zijn er als N.E.C. zijnde heel trots op dat spelers als Dirk ervoor kiezen om zich verder te ontwikkelen bij N.E.C., ondanks alle interesse in onze talenten", reageert hij. "Hierop kunnen we echt verder bouwen. Deze contractverlenging kan dan ook worden gezien als een groot compliment aan Dirk en zijn familie, zijn management en N.E.C. dat we er op deze manier uitgekomen zijn", besluit de bestuurder. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›