Ten Hag lovend over 'attractie' Anthony: ''Een geweldige voetballer''

0
Ten Hag lovend over 'attractie' Anthony: ''Een geweldige voetballer''

Erik ten Hag geeft hoog op over Ajax-aanwinst Anthony. De Ajax-trainer ziet in de Braziliaan een mogelijke opvolger van Hakim Ziyech en denkt dat hij in de Eredivisie kan uitgroeien tot een attractie.

"Er zullen weer nieuwe sterren opstaan en die zullen de harten van de fans veroveren", stelt Ten Hag, die hoopt dat Antony één van die nieuwe sterren is. "Daar hopen we allemaal op. Ten eerste dat het een geweldige voetballer is die in het team past en ervoor zorgt dat we titels gaan winnen. En ten tweede, dat het een attractie is."

In gesprek met Ajax TV zegt Ten Hag hoge verwachtingen te hebben van de 20-jarige aanvaller. "Ik verwacht dat hij honderd procent zijn best doet. Dan komt de rest vanzelf", aldus Ten Hag, die denkt dat Ajax op het moment over een prima selectie beschikt.

"En als daar inderdaad nog een Antony bijkomt, en Neres die weer aan het terugkomen is, dan denk ik dat wij op dit moment alle posities bezet hebben. En dus een goeie groep hebben die competitief is, die in de Champions League wat kan doen en die in de Nederlandse competitie natuurlijk voor het allerhoogste gaat", besluit Ten Hag. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›