AZ boos om UEFA-verdeling: ''Dit is gewoon een oorlogsverklaring''

0
AZ boos om UEFA-verdeling: ''Dit is gewoon een oorlogsverklaring''

AZ is nog steeds zeer ontevreden over de besluiten van de KNVB rondom de Champions League-tickets, volgens de NOS. De club uit Alkmaar vindt al langer dat AZ meer recht heeft op het Champions League-ticket dan Ajax. Daarbij wil AZ een spoedzaak aanvragen bij het CAS als de club dit ticket op 3 augustus niet krijgt.

Alkmaar is klaar met Zeist. "Zeist bestaat voor Alkmaar niet meer. Zolang Eric Gudde daar zit, komt het nooit meer goed. In Alkmaar zijn ze Zeist meer dan spuugzat en willen ze er eigenlijk niets meer mee te maken hebben. Dit is gewoon een oorlogsverklaring", zo vertelt NOS-commentator Elshoff in zijn voetbalpodcast voor de NOS.

Op 3 augustus wordt de definitieve UEFA-verdeling bekend gemaakt van de tickets naar het Europees voetbal. Mede-commentator Roelfs begrijpt het gedrag van AZ wel. "Daarmee schep je wel een klimaat voor overleg met Ajax om vanuit een gentlemen's agreement een deel van de Ajax-inkomsten naar Alkmaar te krijgen. Dat zou ik van de kant van Ajax moreel gezien ook normaal vinden, ik zou als ik Ajax was die hand wel gaan uitsteken. Hoe langer AZ procedeert, hoe dichter je Ajax aan de onderhandelingstafel krijgt. Maar misschien is dat wishful thinking voor AZ", aldus Roelfs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›