Sneijder weer in training: ''Hij is fitter dan menigeen denkt''

0
Sneijder weer in training: ''Hij is fitter dan menigeen denkt''

Wesley Sneijder lijkt zijn conditie weer op peil te brengen bij hoofdklasser DHSC. Volgens de voorzitter van de club volgt de middenvelder een individueel programma om weer fit te worden.

"Hij zit niet in de selectie, laat dat voorop staan", zegt DHSC-voorzitter Hans Berrens in gesprek met FOX Sports. "Hij staat nog niet op het wedstrijdformulier. Nog niet, ik weet het ook niet. Ik kan me ook voorstellen dat als hij drie weken bezig is dat hij zegt: ik wil eigenlijk wel die wedstrijdspanning meemaken."

Berrens wil geen scouts van FC Utrecht op zijn accommodatie zien, zegt hij met een knipoog. "Er staat een heel groot rood bord met een wit balkje in het midden: verboden voor FC Utrecht", lacht hij. "Ze zijn natuurlijk zeer geïnteresseerd in hem, want als hij fit is, is hij een meerwaarde. Die man heeft 136 interlands gespeeld."

Sneijder is dus al begonnen met zijn individuele trainingsprogramma. "Ik heb hem vorige week nog gesproken: hij is fitter dan menigeen denkt. Hij is zeker al voor zichzelf bezig geweest, maar dat doet hij in het geheim", aldus de voorzitter van DHSC.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›